Procesarea și dezvăluirea datelor personale

Conform cerinţelor Legii nr. 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date, modificată și completată și ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal și protecția vieții private în sectorul comunicațiilor electronice, Medesia SRL , operator de date cu caracter personal cu nr. 27052 are obligația de a administra în condiții de siguranță și numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizați despre dumneavoastră, un membru al familiei dvs. ori o altă persoană. Scopul colectării datelor este: reclama, marketing, publicitate și comerț online. Acest site include măsuri de securitate împotriva pierderilor, modificărilor sau folosirii improprii a informațiilor aflate sub controlul nostru.
Datele furnizate de către utilizatori sunt strict confidențiale. Medesia SRL înțelege să folosească aceste date în scopul derulării campaniilor de reclamă, marketing, publicitate și comerț online ce fac obiectul de activitate al companiei. Aceste date nu vor fi dezvăluite terților, ci vor servi în scopul prelucrării comenzilor on-line și pentru publicitate. Conform Legii nr. 677/2001, beneficiaţi de dreptul de acces, de intervenţie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale şi dreptul de a vă adresa justiţiei. Totodată, aveţi dreptul să vă opuneţi prelucrării datelor personale care vă privesc şi să solicitaţi ştergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, vă puteţi adresa cu o cerere scrisă, datată şi semnată pe adresa contact@nutrivita.ro. De asemenea, vă este recunoscut dreptul de a vă adresa justiţiei.

Observaţie:
*orice persoană are dreptul de a se opune, pentru motive legitime, la prelucrarea datelor ce o privesc. Acest drept de opoziţie poate fi exclus pentru anumite prelucrări prevăzute de lege (de ex: prelucrări efectuate de serviciile financiare şi fiscale, de poliţie, justiţie, securitate socială). Prin urmare, această menţiune nu poate figura dacă prelucrarea are un caracter obligatoriu;

*orice persoană are, de asemenea, dreptul de a se opune, în mod gratuit şi fără nici o justificare, la prelucrarea datelor sale personale în scopuri de marketing direct.

Securizare a site-ului prin S.S.L.

Informațiile dvs. sau identitatea sunt complet protejate de serverul nostru SSL. Secure Sockets Layer, prescurtat SSL este tehnologia de vârf a internetului în ceea ce privește criptarea datelor, proiectată să prevină interceptarea informațiilor dvs. private trimise prin internet sau o rețea locală. Site-ul nostru este securizat cu cea mai înaltă criptare. Aceasta înseamnă că orice informație trimieți pe site-ul nostru, precum: numele, e-mailul sau numărul cardului vor fi criptate astfel încât să nu poată fi citite în tranzitul lor de la browserul dvs web la serverul unde este găzduit site-ul nostru. Nu trebuie să vă faceţi griji că cineva ar putea fura adresa dvs de e-mail sau numărul cardului de credit, nici un hacker nu va putea să aibă acces la informațiile dvs. Sunteţi complet protejat. Singurii care vom vedea datele dvs suntem noi și avem promisiunea că le vom păstra private. Avem o politică a confidențialității foarte puternică. Cu alte cuvinte, respectăm intimitatea dvs și informația dvs nu va fi niciodată distribuită, vândută, sau folosită pentru spam. Informația dvs este în siguranță aici.

Majoritatea browserelor de astăzi suportă SSL. Dacă folosiţi un browser web mai vechi care nu suportă SSL sau vă simți incomfortabil în privința trimiterii informațiilor dvs. personale prin internet, este ok. Puteţi pur și simplu să ne sunaţii și vom fi bucuroși să vă oferim informațiile prin telefon și să vă îndrumăm în procesul de cumpărare. Multumim!